Cini és Sanyi bohóc
Számos hangszer...
Vicces kellékek, bábok

Szülinap

ünnepeljük együtt!

Zenés Interaktív Bohócműsor 

A műsor 30 és 60 perces változatban, ill. 1 vagy 2 fővel is rendelhető.

Sanyi Bohóc gitározik, Cini hegedűvel kíséri őt, énekelnek, táncolnak, vicceket mesélnek, zsonglőrködnek, bűvészkednek, és együtt mókáznak a gyerekekkel.

A műsor sokféle lehet, és alakul a résztvevők számától és életkorától, a helyszíntől, az alkalom jellegétől, és attól függően, hogy hányszor voltam/voltunk már nálatok.

Ha egy átlagos szülinapi partit veszünk, ahol 8-10-en vannak 6-12 éves kor között, akkor a műsor például így nézhet ki:

Az ünnepelők Sanyi Bohóc gitáros köszöntője után, bohóciskolájában vesznek részt, ahol történelemórán megtudhatják miért színes a bohóc ruhája, grimaszórán egymást nevettetjük meg, akrobatika órán a kötéltáncot, zsonglőr órán a labdadobálást és a tányérpörgetést gyakoroljuk, énekórán pedig mindenki elénekelheti kedvenc dalát, vagy elmondhatja versét, mondókáját. Bűvészórán Sanyi Bohóc mutat egy-két trükköt. Közös táncmulatság következhet majd az alkalom fénypontjaként jöhet a torta, égő gyertyákkal és az ünnepeltet körülvéve, meghitten közösen elénekeljük a Boldog születésnapot! című dalt (gitár - és hegedű - kísérettel). Ekkor, a süti evés közben Sanyi Bohóc és Cini elbúcsúzik az ünneplőktől.

A műsort tarkíthatja még LUFIHAJTOGATÁS, esetleg azt kiegészítve, a lufikat kellékekként vagy jelmezként használva egy rövid eljátszott mesedarab, amit a gyerekek rögtönözve játszanak el, a történet alapján, amit Sanyi Bohóc mesél.

Egy másik kiegészítő lehetőség a BUBORÉK PARTY buborékfújó géppel, amennyiben szabadban vagyunk.

HA MINDEZ NEM ELÉG, A BULI HANGULATÁT TOVÁBB TUDJA FOKOZNI:

UGRÁLÓVÁRUNK 2-6 éves korú gyerekeknek.

Sanyi Bohóc pici beszélni angol. Sanyi Clown speaking english as beginner.

2021.Meglepetése Sanyi Bohóc ajándéka minden szülinapon résztvevő gyermek részére, egyik kedvenc hangszere a KAZOO (Amerikában kifejlesztett egyszerű hangszer), melyen meg is tanítja őket játszani! Vezetésével rögtön egy zenebona-kazoo zenekar is alakul a helyszínen!

Sanyi Bohóc a Játékmester

Olyan zsúrokon vagy játszóházakban, ahol a hely engedi, főleg udvaron, kertben, Sanyi Bohóc közös játékos vetélkedőket vezet, pihenésképpen egy-két dallal és mókával tűzdelve.

Arcfestés

A gyerkőcök szeretnek mások bőrébe bújni. Az arcfestés szórakoztató, látványos színfoltja lehet a bulinak. Jó indítása a szülinapi zsúrnak, amíg az arcfestés zajlik a gyerekek összemelegedhetnek. 

1 óra alatt egy ember kb. 8-10 arcot tud kifesteni, bonyolultságtól függően.

Arcfestéshez csak kiváló minőségű Snazaroo típusú, angol gyártmányú, OETI engedélyes, vízzel oldódó, könnyen lemosható anti allergén festékeket használunk.

Lufiszobrászat

A figurák a lufik hajtogatásával, csavarásával jönnek létre. Akinek van kedve, néhány egyszerű figurát meg is tanulhat. Nézz meg néhány példányt a repertoárból a Fényképek menűpont alatt!

 


Ajánlatkérés

Az előadás ára számos összetevő függvénye, ezért kérje személyre szabott ajánlatunkat!

zenebonatarsulat@gmail.com

+36 70 337 1922

+36 70 337 1923Zenebona Társulat - Telefon: - Mobil: +36-70-337-1922; +36-70-337-1923